Gratis břger
Vi redder dine deta!
 
 
- Sudoku - Gemte ord - Labyrinter - Hent Adobe Reader
 

Miniature billeder

Denne samling billeder er tænkt som en hjælp til de undervisere, som gerne vil fremstille deres eget materiale. Disse billeder er fremstillet så de fremstår tydelige, selv i en lille udgave - altså miniature billeder. Billederne egner sig ikke til at blive vist i stor udgave, f.eks. i malebøger.

Formater

SVG (Scalable Vector Graphics)

Dette er det originale format som billederne er fremstillet i.

PNG og JPEG versionerne er skabt ud fra dette format. SVG er et XML baseret vektor format.

Det betyder, at disse billeder egner sig specielt godt i de situationer, hvor du gerne vil redigere billedet eller gerne vil ændre størrelse på billedet og samtidig bevare den høje kvalitet.

(Inkscape) efter billedet, angiver at dette billede er fremstillet med programmet Inkscape, og at Inkscape indstillingerne er gemt i SVG filen.

PNG (Portable Network Graphics)

Dette format har bevaret gennemsigtigheden fra SVG, så du ikke får en hvid baggrund på billedet. Det betyder at du har mere frihed til at placere flere billeder tæt sammen eller overlappende.

Disse billeder fylder væsentlig mere end JPEG billederne, da de ikke er komprimeret lige så meget. Det betyder også at de er i bedre kvalitet, og bør anvendes i stedet for JPEG versionen, hvis muligt.

JPEG (Joint Photographic Experts Group)

JPEG billeder understøttes af næsten alle programmer. Du bør kun benytte JPEG formatet, hvis du ikke har mulighed for at benytte de to ovenstående formater.

Find dokument