Gratis bøger
Vi redder dine deta!

- Sudoku - Gemte ord - Labyrinter - Hent Adobe Reader

Mini Sudoku

Her finder du 300 dokumenter med 1.200 sudoku opgaver.
Disse sudokuer er specielt velegnede til børn, som vil lære den grundlæggende tankegang bag sudoku.

Mini Sudoku med tal Mini Sudoku med tal
Mini Sudoku med figurer Mini Sudoku med figurer
Mini Sudoku med smileys Mini Sudoku med smileys
Mini Sudoku med farver Mini Sudoku med farver
Mini Sudoku - blandet Mini Sudoku - blandet
Sværhedsgrader:
De tre sværhedsgrader er nøje beregnet for at lære de mest grundlæggende metoder til at løse sudoku'er med.

Level 1:
Alle opgaver på dette niveau, kan løses ved at finde en række eller en kolonne med tre udfyldte felter. Derefter indsættes det manglende tal og en ny kolonne eller række med tre udfyldte felter findes osv. Der vil altid være mindst én række eller kolonne, som opfylder dette kriterie.

Level 2:
Disse opgaver er kendetegnet ved at eleven én eller to gange skal tage hensyn til en anden række, kolonne eller blok end den aktuelle, for at finde et manglende tal.

Level 3:
På dette niveau skal eleven mindst to gange skal tage hensyn til en anden række, kolonne eller blok end den aktuelle, for at finde de manglende tal.
Find dokument