Velkommen til den nye version af GratisSkole.dk. Vi er stadig i gang med at uploade det tidligere materiale, så hav venligst tålmodighed i forhold til dette. Der publiceres materiale ugentligt.

Gratis skoleopgaver til print

Find gratis skoleopgaver, som let kan printes og bruges i undervisningen, vikartimerne eller til hjemmeundervisningen.

GratisSkole.dk har igennem årenes løb produceret en masse gratis skoleopgaver til forskellige fag, samt underholdende opgaver, såsom sudoku, krydsord samt en malebog med diverse skabeloner i med tegninger, som kan farvelægges.

Der er altså både noget for lærerne og forældrene, der søger opgaver, som kan printes til eleverne samt til dem, der ønsker at løse sudoku, krydsord og at være kreativ ved at farvelægge diverse tegninger.

GratisSkole.dk vil løbende blive opdateret med det tidligere materiale, mens der også vil blive produceret og uploadet helt nyt materiale i fremtiden.

Velkommen til, og rigtig god fornøjelse med siden!