Matematik: Gangetabeller

  Her finder du en liste med PDF-filer med gangetabeller til matematik. Klik på hvert billede for at blive ført videre til PDF-filen, hvor hver fil kan downloades gratis.

  Gangetabeller kan let downloades til efterfølgende print, hvis man ønsker dette. Det er helt gratis. Du skal bare klikke på det pågældende billede herunder for at downloade.

  Der er skemaer med hver gangetabel i både sort/hvid og farve i forskellige designs alt efter, hvad ens behov er.

  Gangetabeller 1 Gangetabeller 2 Gangetabeller 3
  Gangetabeller 4 Gangetabeller 5 Gangetabeller 6
  Gangetabeller 7

  Print gratis gangetabeller fra 1-10 og 1-12

  Herover finder du skemaer med gangetabeller både fra 1-10 og fra 1-12. Der er både illustrationer i sort/hvid og farve og med forskellige designs, så der er noget for enhver smag.

  Print gangetabeller ud gratis, og lær tabellerne hurtigere. Det bliver let som en leg at lære gangetabellerne med vores skabeloner herover.

  Rigtig god fornøjelse med gangetabellerne, som er dit værktøj til at blive endnu bedre til at løse gangestykker i matematik.

  Tabeller 1 til 100

  I tabellerne herover finder du også flere eksempler på tabeller 1 100, som nemt kan downloades ligeledes. Dermed er der rig mulighed for at blive klogere på de forskellige gangetabeller, som findes. Du kan også lære mere om gangetabellerne fra 1-12 herunder.

  Lær mere om gangetabeller her: